Συντριβή της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λιλ

Η Λιλ νίκησε με 5-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και η Σεντ Ετιέν νίκησε εύκολα της Μπορντό με 3-0.

Η Μονπελιέ νίκησε με 2-1 την Τουλούζ. Ο Σκίρι άνοιξε το σκορ στο 54′ για την Μονπελιέ, ο Σιντιμπέ ισοφάρισε στο 67′ και ο Καμαρά στο 77′ έδωσε την νίκη στην γηπεδούχο.
Λευκή ισοπαλία στο Ρεν, με την ομώνυμη ομάδα και της Νις να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Η γηπεδούχος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει, χάνοντας και σημαντική ευκαιρία με τον Κουμπέκ στο 88′.
Προβάδισμα για τις θέσεις του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Σεντ Ετιέν που νίκησε εύκολα την Μπορντό με 3-0. Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Καζρί στο 55′ και Ντεμπισί στο 74′ και στο 90′.
Η εκπληκτική Λιλ συνέτριψε την Παρί Σεν Ζερμέν με 5-1.
Η Λιλ άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Μενιέ στο 7′ λεπτό ύστερα από σέντρα του Πέπε.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κίλιαν Εμπαπέ να πλασάρει στα δίχτυα της Λιλ ύστερα από το γύρισμα του Μπερνιάτ.
Η Λιλ στην συνέχεια έκανε επιθετικό ντεμαράζ σκόραρε τέσσερα τέρματα. Αρχικά ο Πέπε σκόραρε στο 51′, ο Μπαμπά έκανε το 3-1. Ο Γκάμπριελ στο 71′ έκανε το 4-1 και τον θρίαμβο υπέγραψε ο Φόντε στο 84′.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ