Χωρίς πρωταθλητή η φετινή σεζόν στην Ολλανδία

Ο κορωνοϊος έχει φανερά επηρεάσει τα πρωταθλήματα όλων των χωρών, με αποτέλεσμα στην Ολλανδία να μην υπάρξει πρωταθλητής.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί χωρίς νικητή για την σεζόν 2019-2020, μετά την απόφαση που πάρθηκε την Παρασκευή (24/4) από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Επίσης, αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί κανείς από την Eredivisie, ούτε και να υπάρξει προβιβασμός από τη δεύτερη κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής, Άγιαξ και Άλκμααρ βρίσκονταν στην 1η θέση με 56 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Τρίτη (21/4) ο Ολλανδός πρωθυπουργός έβαλε τέλος στο πρωτάθλημα για τη χώρα του. ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα γίνει κανένας αγώνας, με θεατές ή χωρίς, έως την 1η Σεπτεμβρίου. Η τελευταία σεζόν χωρίς πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 1944/45, τότε λόγω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Άγιαξ και Άλκμααρ εξασφάλισαν εισιτήριο για το Champions League, ενώ Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Βίλεμ εισιτήρια για το Europa League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ