Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει

Στην ηλιόλουστη “Πλατεία” ο Πανιώνιος επικράτησε με το πτωχό 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για την εμβόλιμη εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή.

Ένα πολύ κακό παιχνίδι το οποίο υστερούσε και σε τελικές προσπάθειες αλλά και σε έμπνευση για δημιουργία φάσεων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν όμως ανήμποροι στο να βγάλουν την τελική φάση και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ με εξαίρεση μόνο σε κάνα δυο φάσεις.

Ο πιο κινητικός παίκτης του Πανιωνίου επιθετικά ήταν ο νεαρός Τσιλούλης ενώ αμυντικά ξεχώρισαν ο αρχηγός του Κόρμπος και ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά.

Το γκολ που χώρισε και τις δύο ομάδες ήταν εξαιρετικό. Σκόρερ ο Ντουρμισάι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κόρμπος ήταν ο εμπνευστής της φάσης όπου του σήκωσε την μπάλα, με τον Πασαλίδη να κάνει λάθος εκτίμηση της μπαλιάς και να μην την ανακόπτει, και ο Ντουρμισάι έπιασε ένα άπιαστο βολέ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπαδόπουλου.

Οι Αρκάδες έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Τσαμούρη καθώς πέρα από πολλά λάθος σφυρίγματα σε μαρκαρίσματα διαμαρτύρονται και για πέναλτι στο 4ο λεπτό. Ο Κώτσιρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Κότνικ ο οποίος αρχικά φάνηκε να βρήκε ελάχιστα την μπάλα αλλά στη συνέχεια τον ανέτρεψε.

Και οι δύο ομάδες καίγονταν για τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Πλέον ο Πανιώνιος έχει 22 βαθμούς αφήνοντας τον Αστέρα στους 17 αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της ζώνης του υποβιβασμού.

 

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση:

Ά ημίχρονο:

2′ Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό. Σε ένα κόρνερ από τα αριστερά του Πανιωνίου ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

4′ Ο Κώτσιρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Κότνικ ο οποίος αρχικά φάνηκε να βρήκε ελάχιστα την μπάλα αλλά στη συνέχεια τον ανέτρεψε. Πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή, ο οποίος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

18′ Χαμηλή σέντρα του Βλάχου από τα δεξιά στα όρια της μεγάλης περιοχής προς τον επερχόμενο Καλτσά όπου έπιασε το σουτ απευθείας αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κότνικ.

36′ Εκπληκτικό γκολ του Ντουρμισάι. Ο Κόρμπος ήταν ο εμπνευστής της φάσης του σήκωσε την μπάλα, με τον Πασαλίδη να κάνει λάθος εκτίμηση της μπαλιάς και να μην την ανακόπτει, και ο Ντουρμισάι έπιασε ένα άπιαστο βολέ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπαδόπουλου.

 

Β’ ημίχρονο:

55′ Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος και η καλύτερη του Αστέρα έως ώρας ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον κεντρικό αμυντικό των Αρκάδων να πιάνει μια πολύ δύσκολη κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κότνικ σε μία θεαματική επέμβαση.

68′ Με την πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Ρόλε έβγαλε μια εξαιρετική φαλτσαριστή σέντρα προς το κεφάλι του Μουνάφο με την κεφαλιά του δευτέρου να μην είναι ιδανική και τον Κότνικ να μπλοκάρει εύκολα.

69′ Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Παπαδόπουλο να νικάει σε τετ-α-τετ τον Τσιλούλη.

80′ Ο Τσιλούλης πάλι προσπάθησε να σκοράρει. Αυτή την φορά το σκαστό σουτ του έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αστέρα.
81′ Κεφαλιά του Μανιά από την μικρή περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος(Απόστολος Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης(90’+1 Σταυρόπουλος), Άλι(76′ Καμαρά), Μανθάτης(60′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης(Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης(60′ Φερνάντες), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπελόκ(67′ Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης(76′ Δουβίκας), Κώτσιρας, Μανιάς.

Κίτρινες κάρτες: Μανθάτης(27′), Τσιλούλης(44′)/ Πασαλίδης(47′), Τριανταφυλλόπουλος(83′)

Κόκκινες κάρτες: -/-

Διαιτητές: Τσαμούρης(πρώτος), Μεϊντάνας(βοηθός), Πάγκαλος(βοηθός)

Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ