Όλα τα βλέμματα στο “Κολοκοτρώνης”

Απόψε στις 19:30 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, Αστέρας Τρίπολης και Άρης έρχονται αντιμέτωποι με τις δύο ομάδες να σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών(Novasports 1HD).

Η νίκη για τον Αστέρα είναι μονόδρομος, έτσι ώστε να ξεφύγει από το +1 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και για να μειώσει την διαφορά από τον πέμπτο Άρη. Οι Αρκάδες δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη εντός έδρας στο νέο έτος για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών του που αποτελούν και τους βασικούς πυλώνες της φετινής ομάδας. Ο ένας είναι ο Χουάν Μουνάφο, ενός παίκτη όπου περνάει όλο το παιχνίδι του Αστέρα από τα πόδια του, που μένει εκτός λόγω τραυματισμού και ο άλλος είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που θα απουσιάσει λόγω καρτών.

 

Η αποστολή του Αστέρα:
30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 4. Πασαλίδης, 2. Matricardi, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 3. Τασουλής, 17. Iglesias, 6. Valiente, 14. Bellocq, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας, 13. Αραβίδης.

 

Με την φαρέτρα του γεμάτη και όλα τα όπλα στην διάθεση του ο Σάββας Παντελίδης αναζητάει την νίκη μέσα στην έδρα της προ τριών μηνών προηγούμενης του ομάδας. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Μάρτιν Τόνσο(επίσης επιστροφή και για τον ίδιο στην Τρίπολη) και Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει ένα μικρό αβαντάζ καθώς γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο γήπεδο και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, οπότε αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά διαβασμένος στην αποψινή αναμέτρηση.

 

Η αποστολή του Άρη:
Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Γιουνές, Μπάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ματίγια, Τόνσο, Λάρσον, Ρος, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης και Βαλεριάνος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ