Α Εθνική γυναικών: Πήρε και αυτό το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ Morris, εύκολη νίκη για τον Άρη

Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Α Εθνικής γυναικών.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Morris με γκόλ της Κακαμπούκη στο 77ο λεπτό επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων και συνεχίζει αήττητος προς ένα ακόμα πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Λουλέ με την εμφάνιση της  επιβεβαίωσε το πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι και ότι δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου (95′ Δοϊρανλή), Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Γκάτσου, Σπυριδωνίδου, Στράντζαλη (46′ Πούλιου), Γεωργίου, Betancourt, Smiljkovic, Καραπέτσα

ΤΡΙΚΑΛΑ (Λουλές) : Χαρακοπούλου,Τροχούτσου,Χύμα,Έιερς(85’ Μαθιουδάκη),Σακελλάρη(65’ Τσακνάκη),Μπαρμπόσα,Γιαννούλα(86’ Τσιάρα),Σάλομον,Σέντερλουντ,Αλεξίου,Βαίτση(87’ Τσιάντα)

Την ήττα των Τρικάλων εκμεταλεύτηκε ο Άρης  ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Προοδευτικής Περάματος φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε για τον Άρη στο 21ο λεπτό η Ντιμιτρίεβιτς με την ίδια να κάνει και το 2-0 στο 41ο. Το χορό των τερμάτων έκλεισε για τον Άρη η Κοκοβιάδου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Διαιτησία: Αργυρός (Κεσίσογλου-Αρέστης)

ΑΡΗΣ (M. Ισμπιλίρ): Γαβριηλίδου, Γεωργαντζή, Τσακλίδου, Κατηρτζίδου, Γιάννου (65′ Τσιγκελίδου), Τζόρτζεβιτς, Ματατζή (55′ Μίμη), Χαμαλίδου (75′ Τσιτσιά), Κοκοβιάδου, Χατζηνικολάου (70′ Παντελιάδου), Δημητρίεβιτς

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη (72′ Οικονομίδη), Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα (50′ Μήτα), Μιχαηλίδου (46′ Σκούρου), Πελεκούδα, Ράπτη (54′ Τσιούρη), Ντόκου, Μπάσκα

Στην Καρδίτσα οι Ελπίδες πήραν μια πολύ αγχωτική όσο και σημαντική για τη συνέχεια νίκη επικρατώντας με 2-1 της ομάδας του Εργοτέλη. Το σκορ άνοιξε  η Καπαρέλη για τις Ελπίδες στο 31ο λεπτό με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στο 83ο λεπτό με την Παχάκη. Το χρύσο γκολ για την ομάδα του Τάκη Κουτσουνάσιου πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Τσούκα.

Ελπίδες Καρ.: Τζαφέρη, Σίμου, Επανωμίτη (72’ Χάτσου), Λατίφι, Καπαρέλη, Τσούκα, Πυθούλα, Ξανθή, Κόλλια, Μισιράι, Μάρκου (66’ Σακελλαρίου, 80’ Αναστασίου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λιατίφη, Κωτσάκι, Παχάκη, Τσώνη (56’ Ψυχαράκη), Ξέρα, Ηλιάδη, Τζανάκη (75’ Ραπάνη), Τζαφά, Δρακωνάκη, Χαριτάκη, Φουκάκη.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ επιστρέφοντας στις νίκες. Σκόρερ για την ομάδα του Περιστερίου η Τράγου με πέναλτι με την πλευρά της Λάρισας να διαμαρτύρεται έντονα για τον καταλογισμό της παράβασης καθώς όπως θεωρούν στις «Βυσινί» δεν υπήρξε καμία περίπτωση πέναλτι. Στα μελανά σημεία της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός της σκόρερ και αρχηγού της ομάδας του Ατρομήτου Μαίρης Τράγου που υπέστη ρήξη χιαστού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ατρόμητος:  Γιαννακούλη, Συρμή, Κριεμπάρδη, Αργυριάδη, Στεροπούλου, Γιούσια, Κριεζή, Φυτίλη, Σάλκουνιτς, Τράγου, Παπαθεοδώρου

ΑΕΛ: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Σωτηριάδου, Κόντου, Αρκουλή, Βασιλείου, Σρετένοβιτς, Γιαμαλή, Ζντράβκοβιτς.

Τέλος στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η «Σάντα» δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και επικράτησε με 4-1 της Πανσεραικής. Σκόρερ για τις γηπεδούχες οι Καμαριανού, Μπρασιούλη, Γούλια και Ανδρινοπούλου, ενώ για την Πανσεραική το μοναδικό τέρμα το σημείωσε η Μπιζεργιαννίδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ελπίδες-Εργοτέλης 2-1

Άρης-Προοδευτική 3-0

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 1-0

Ατρόμητος-ΑΕΛ  1-0

Αγ. Παρασκευή-Πανσερραϊκή 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΑΟΚ 63-4 36
2 ΑΡΗΣ 34-4 30
3 ΤΡΙΚΑΛΑ 20-7 28
4 ΓΛΥΦΑΔΑ 14-7 19
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 19-15 18
6 ΑΕΛ 10-18 16
7 ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 11-18 16
8 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-24 15
9 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 11-37 6
10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7-30 5
11 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ 9-48 3

Εκκρεμούν οι αγώνες Πανσερραϊκή-Προοδευτική (24/3), ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (24/3), Τρίκαλα-Άρης (24/3).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ-Προοδευτική

Γλυφάδα-Άρης

ΠΑΟΚ-Ελπίδες

Πηγή φωτογραφίας αναμέτρησης Καρδίτσας www.karditsasports.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ