Θα λύσουν τις διαφορές τους στο Μόναχο

Λευκή ισοπαλία(0-0) σε αυτή την πρώτη δυνατή αναμέτρηση μεταξύ των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου για τον γύρο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της πρώτης.

Η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε απίστευτες ευκαιρίες, με κορυφαία όλον αυτή του Μανέ όπου από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Γερμανοί είχαν καλύτερη αμυντική λειτουργία και κινδύνεψαν μόνο στο 85′ (πάλι με τον Μανέ), ενώ η Μπάγερν είχε κι αυτή κάποιες λίγες φάσεις τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το πιο σημαντικό σε αυτή την αναμέτρηση είναι πως οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, για την ακρίβεια η Μπάγερν δεν σημείωσε ούτε μία τελική προσπάθεια με στόχο την εστία(!), οπότε οι Βαυαροί δεν εκμεταλλεύτηκαν το αβαντάζ των εκτός έδρας γκολ.

Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 13 του Μάρτη και ώρα 22:00.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ(Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κεϊτά (76′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Οριγκί)

Μπάγερν Μονάχου(Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι, Χάμες Ροντρίγκες (88′ Ρενάτο Σάντσες), Ναμπρί (91′ Ραφίνια), Αλάμπα, Κομάν (81′ Ριμπερί), Κίμιχ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ