Παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό

Μια μπασκετική αναμέτρηση διαφορετική από ο,τι ξέρουμε θα λάβει χώρα στο Περιστέρι την προσεχή Παρασκευή(22/2).

Συγκεκριμένα η Εθνική Ενόπλων και σωμάτων ασφαλείας γυναικών θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ Περιστερίου για να μαζευτούν τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες του Δήμου Περιστερίου που το έχουν ανάγκη.

Στην αναμέτρηση θα δώσει το παρον και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Παναγιώτης Ρήγας μάζι και με τους Παπανδριόπουλο Ανάστασιο και Παπασταμάτη Κώστα μέλη του επιτελείου του υπουργού.

Πάρων στο κλειστό γήπεδο της Ανθούπολης θα είναι και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, αλλά και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου, ενώ σύσσωμη η διοίκηση της ΑΕΚ Περιστερίου θα βρεθεί στις εξέδρες.

Πριν την αναμέτρηση θα υπάρξουν και βραβεύσεις  ενώ η ΑΕΚ αναμένεται να τιμήσει και την αθλήτρια Μαρία Μπρούλια  η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από το σύλλογο των Δυτικών προαστίων.

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Περιστερίου για αυτό το λόγο η ομάδα καλεί τον κόσμο της πόλης  να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση και παράλληλα να προσφέρει στην προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των φιλανθρωπικών δομών της.

Την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων και σωμάτων ασφαλείας γυναικών την απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Χαιριστανίδου Αντιγόνη(4) Τελίδου Δήμητρα(5) Μπενάκη Άσπα (6) Μπρούλια Μαρία (7) Κοντογιάννη Χριστίνα (8) Δροσωτάκη Μενια(9) Λαουλάκου Ρούλα (10) Σολωμού Ελένη (11) Λιάγκα Κατερίνα (12) Κοσμά Αφροδίτη (13) Λαγοπάτη Βίκυ (14) Κιουρτζιδου Αναστασία (15) Καραβασίλη Χρύσα (16). Προπονητές είναι οι Στάυρος Νανάκος, Γιώργος Σκροπολίθας και Γιάννης Ξελούλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ