Συνεχίζει ακάθεκτος

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα μέσα στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτής και συνέχισε το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς με λίγες τελικές ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ωραία κομπίνα του Πέλκα με τον Μαουρίτσιο, από κόρνερ, όπου ήρθε το πρώτο τέρμα, ενώ το δεύτερο το πέτυχε ο Κρέσπο, ύστερα από κόρνερ του Πέλκα.

Πριν την αρχή του ματς οι παίκτες των δυο ομάδων έκαναν κατάθεση στεφάνου, στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Ο αγώνας:

Το ματς ξεκίνησε με τον  ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, αλλά ο Απόλλωνας ήταν αυτός που έκανε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, ο Ντούρσο έβγαλε τον Τριάδη απέναντι από τον Πασχαλάκη στο 7’, αλλά ο Έλληνας κίπερ έδιωξε με το πόδι.

Στο 16’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ, ο Πέλκας το εκτέλεσε συρτά προς το πέναλτι, εκεί βρέθηκε ο Μαουρίτσιο, που με ωραίο δυνατό σουτ στη γωνία άνοιξε το σκορ, στην πρώτη τελική του «Δικεφάλου».

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες τελικές, αντίθετα στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος και στο 49’ ο Ζαμπά μπήκε από τα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 67’ ο Μάντζιος έπιασε μια κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην πορεία του ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε κάποια φάουλ κοντά στην περιοχή του Απολλώνα, αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή.

 

Σκόρερ: 16’ Μαουρίτσιο, 90’ Κρέσπο

Κίτρινες: 24’ Μαουρίτσιο, 78’ Μπίσεσβαρ, 90+2’ Βιεϊρίνια – 36’ Κοντοές, 87’ Γκίνο

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Ζαμπά (72’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (87’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80’ Ακπόμ)

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Τόσκα, Κάνιας, Βέρμπλουμ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες (68’ Σικαμπάλα), Κονέ, Κοντοές, Ντούρσο, Τριάδης (86’ Γκαρός), Μπεντινέλι (58’ Γκίνο), Μάντζιος

Αναπληρωματικοί: Βάσιτς, Γκονζάλεζ, Λούκιτς, Πέντρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ