Ελένη Κακαμπούκη στο Kingsport.gr: «Θέλουμε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Η Ελένη Κακαμπούκη μίλησε στο Kingsport.gr και στον Θεόδωρο Βαφειάδη.

Η έμπειρη ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ, μετά την παρουσίαση της ομάδας, μίλησε για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Επίσης, ζήτησε την στήριξη του κόσμου του «δικεφαλου» στους αγώνες της ομάδας. Ακόμη, επισήμανε την δυσκολία αλλαγής γηπέδου από πλαστικό σε χόρτο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;

«Ανέκαθεν οι στόχοι της ομάδας ήταν οι τίτλοι στην ομάδα. Αρχικά μας νοιάζει η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και έπειτα το κύπελλο, αν γίνει. Επίσης θέλουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Πόσο σας επηρεάζει η αλλαγή γηπέδου από την Τριανδρία στην Νέα Μεσημβρία και από πλαστικό σε χόρτο;

«Οι εγκαταστάσεις είναι φανταστικές στη Νέα Μεσημβρία, αν και η αλλαγή από πλαστικό σε χόρτο θα είναι πρόβλημα. Παράλληλα, υπάρχει και γήπεδο με πλαστικό, εκεί που θα μας βοηθάει στις προπονήσεις. Επίσης, προσωπικά πιστεύω πώς θα ήταν καλό, όλες οι ομάδες να μπορούν να παίξουν σε χόρτο».

Η ομάδα τι ζητάει από τον κόσμο της;

«Όλα τα χρόνια τον θέλαμε κοντά, αν και αυτό γίνεται σπάνια. Τον θέλουμε κοντά μας, γιατί μας δίνει άλλο κίνητρο. Θέλουμε να δείχνουμε πώς είμαστε εδώ και πώς πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Χρειαζόμαστε την στήριξή τους».

Στο κλείσιμο ευχήθηκε υγεία σε όλες τις παίκτριες των ομάδων και στο τέλος να είναι πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ