Άννα Ντουντουνάκη στο Kingsport.gr: «Νιώθω ευλογία με τόση αγάπη από τον κόσμο»

Η Άννα Ντουντουνάκη ξεδίπλωσε μέσα από το Kingsport.gr τις σκέψεις της εν όψει της νέας χρονιάς.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να φέρει μια διάκριση στη χώρα μας. Η ίδια πιστεύει στις δυνάμεις της και νιώθει ευλογημένη από την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

Η Άννα Ντουντουνάκη μίλησε στο Kingsport.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο για το βραβείο που έλαβε από τον ΠΣΑΤ, τους στόχους της στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και τη δύναμη που λαμβάνει από τον κόσμο η οποία είναι όπως χαρακτηριστικά λέει μοναδική.

Άννα θα ήθελα να μου πεις λίγα λόγια για το βραβείο

Ευχαριστώ παρά πολύ τον ΠΣΑΤ που μου έκανε αυτή την τιμή να με βραβεύσει για δεύτερη φορά. Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά κάτι κάνω καλά φέτος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά από δύο χρόνιες που τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα ήθελα, φέτος έχει αρχίσει να αποδίδει η δουλεία μας και εν όψει και των Ολυμπιακών αγώνων. Αυτά τα δύο μετάλλια που κατέκτησα μου δίνουν ώθηση και κίνητρο για το κάτι παραπάνω.

Αυτό το βραβείο που πήρες από τον ΠΣΑΤ είναι το  κίνητρο σου και η βενζίνη σου για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σίγουρα μου δίνει πίστη στη δουλειά που κάνω και κίνητρο για να συνεχίσω. Ο δρόμος που έχω να διανύσω είναι ακόμα μεγάλος και πραγματικά έχω αποφασίσει ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και εύχομαι να πάνε τα πράγματα καλά.

Στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησες ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο τι να περιμένουμε στο Παρίσι.

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι σκοπός μου είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να βελτιωθώ και αν αυτό γίνει τότε θα δούμε τι θα έρθει.

Τι μήνυμα θέλεις να περάσεις στους Έλληνες φιλάθλους που και σε αγαπάνε και σε υποστηρίζουν και σε ακολουθούνε

Πραγματικά αυτό είναι από τις μεγαλύτερες επιβραβεύσεις του πρωταθλητισμού για μένα. Η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι πραγματικά πολύ όμορφο και νιώθω ευλογία. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο.

Εγώ νιώθω και έτσι το εισπράττω ότι έχεις ανοίξει στα νέα παιδιά ένα δρόμο για να ασχοληθούν με την κολύμβηση.

Πραγματικά είναι η χαρά μου να έρχονται τα παιδία και να μου μιλάνε και με βοηθάνε να καταλαβαίνω κάθε φορά και να συνειδητοποιώ τι πετυχαίνω. Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να εισπράττει τόση αγάπη από τον κόσμο.

Κλείνοντας θα ήθελα μια ευχή για το νέο έτος

Εύχομαι να είμαστε καλά. Καλές γιορτές σε όλους και η νέα χρονιά να μας φέρει ό,τι επιθυμούμε και πάνω από όλα υγεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ