Τεόντοσιτς: «Η σεζόν δεν ήταν αυτή που ήθελα»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας, Σάσα Ντανίλοβιτς σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

«Αρχίσαμε τις επαφές σχεδιάζοντας τα πλάνα μας για το καλοκαίρι. Έχουμε μια καλή ομάδα, ένα πολλά υποσχόμενο και ποιοτικό σύνολο. Αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Δεν θέλω να υποσχεθώ μετάλλιο…

Θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε» εξήγησε αρχικώς ο Τεόντοσιτς έπειτα από τη συνάντηση με τον Ντανίλοβιτς και τον Γενικό Γραμματέα της σερβικής ομοσπονδίας, Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Παράλληλα έκανε τον απολογισμό της εφετινής παρουσίας του στο ΝΒΑ: «Η σεζόν δεν ήταν αυτή που ήθελα. Σε κάθε περίπτωση, κέρδισα εμπειρίες κι έζησα καταστάσεις που δεν είχα την ευκαιρία να βιώσω στην καριέρα μου. Έμαθα πολλά και πλέον γυρνάω σελίδα. Έχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο και ξεκουράζομαι, κάτι που δεν έχω συνηθίσει να κάνω στο παρελθόν. Άρχισα σταδιακά προπονήσεις και προετοιμάζομαι για την εθνική ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση. Η ομάδα είναι έμπειρη, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πίεση. Θα πάμε στην Κίνα με το καλύτερο δυνατό ρόστερ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ