Προς επιστροφή ο Σεμπά

Τις τελευταίες ημέρες, είχε γραφτεί στον Τύπο της Πορτογαλίας δημοσίευμα που ήθελε τον Σεμπά να είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Πλέον, πληροφορίες θέλουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει επιστρέψει στη χώρα μας και για το άμεσο ποδοσφαιρικό του μέλλον θα κληθεί να αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα,  πηγές λένε πως ο παίκτης πρόκειται να περάσει εργομετρικά μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να του δοθεί ένα ειδικό πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Με δεδομένο πως οι Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε τράβηξαν σχεδόν όλο το κουπί στο πρωτάθλημα, ο Ναουέλ ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, αλλά και ότι ο Φετφατζίδης μοιάζει περισσότερο χρήσιμος στον άξονα, μια επιπλέον λύση στην άκρη κάθε άλλο παρά θα κακόπεφτε στον Μαρτίνς. Συν τοις άλλοις, ο Σεμπά γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια αλλά και τα δεδομένα του Ολυμπιακού, επομένως αν ο Πορτογάλος τεχνικός πειστεί για τη χρησιμότητά του, δεν θα διστάσει να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ