Κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Ευρώπη η Σίτι

Τα λεφτά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία έτσι και στην περίπτωση των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μίλαν αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραβίαση του Financial Fair Play(FFP) καθώς όλες οι παραπάνω έχουν αρκετά λιγότερα έσοδα από ότι έξοδα.

Για την Μάντσεστερ Σίτι όπως αναφέρει το Football Leaks, η ομάδα του Μάντσεστερ είχε ξοδεψει 2.7 δισεκατομμύρια ευρώ με δικαιολογία υπέρογκες χορηγίες προς αυτή και σύμμαχους τους Νικολα Σαρκοζί και τους πρώην αξιωματούχους της Fifa και UEFA. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας απειλείται με αποκλεισμο από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο παρελθόν η ίδια ομάδα είχε πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για παρόμοια υποθεση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με την σειρά της θα κληθεί για τις οικονομικές της ατασθαλίες να πληρώσει ακανόνιστο για την ώρα πρόστιμο ενώ για την Μίλαν αναμένεται η απόφαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ