Οικονομική «ανάσα» από Φελαϊνί στην Σταντάρ Λιέγης

Ο ομάδα της Σταντάρ Λιέγης τον τελευταίο ένα χρόνο, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σε πρώτη φάση δεν έχει καταφέρει να διασφαλίσει την αδειοδότησή της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με βελγικά μέσα, ένας παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχει εμφανιστεί ώστε να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο. Αυτός είναι ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα δάνειο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής Βέλγος αγωνίστηκε στη Σταντάρ, από το 2006 έως το 2008. Ο Φελαϊνί σε συνεργασία με έναν άλλον παλιό του συμπαίκτη στην ομάδα της Λιέγης, τον Άλεξ Βίτσελ θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να «σωθεί» ο βελγικός σύλλογος και να μην υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μπρούνο Βενανζί αναζητά χρήματα, εδώ και ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα από τις 8 Απριλίου. Προκειμένου να εξασφαλίσουν σε δεύτερο βαθμό την αδειοδότηση του συλλόγου, εν όψει της εκδίκασης της έφεσης που κατέθεσαν στο Ανώτατο Βελγικό Αθλητικό Δικαστήριο.

Το ποσό που απαιτείται για να αποδειχθεί ότι η Σταντάρ θα μπορέσει να αντέξει και δεν θα «σκάσει» την επόμενη σεζόν, είναι 12 εκατομμύρια ευρώ. Τα οποία θα πρέπει να «παρουσιάσει» η ομάδα της Λιέγης πριν την 30η Ιουνίου, για να αρχίσει να διευθετεί τις οφειλές της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ