Θέλει τον προσεχώς ελεύθερο Χέντρικ η Μίλαν

Ο Τζεφ Χέντρικ μένει ελεύθερος από την Μπέρνλι, όπως φαίνεται, και η Μίλαν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, αποκτώντας τον Ιρλανδό μέσο.

Το συμβόλαιο του Τζεφ Χέντρικ με τους «Clarets» λήγει τον ερχόμενο μήνα και δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία ανανέωσής του ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το «Sky Sports» αναφέρει σήμερα ότι η Μίλαν «έχει δείξει ενδιαφέρον» για την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού χαφ.

Ο Ιρλανδός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντέρμπι Κάουντι, σημειώνοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές με τα «Κριάρια», πριν ενταχθεί στην Μπέρνλι έναντι ποσού-ρεκόρ για το σύλλογο του Λάνκασιρ το 2016. Έκτοτε έχει αγωνιστεί 139 φορές με το συγκρότημα του Σον Ντάις κατά τις τέσσερις σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Χέντρικ, που εκπροσώπησε την πατρίδα του στο «Euro 2016», έχει σημειώσει συνολικά 54 διεθνείς συμμετοχές και δύο τέρματα.

Όπως οι Ίντερ και Ρόμα, που τον τελευταίο χρόνο «κοιτάζουν» ολοένα και περισσότερο προς την Αγγλία για διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, έτσι και η Μίλαν φαίνεται να έχει στραφεί προς αυτή την αγορά, καθώς και τον περασμένο Ιανουάριο είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του αμυντικού της Γουίγκαν, Αντονί Ρόμπινσον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ