Στο κυνήγι της Λίβερπουλ η Σίτι

Για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι νίκησε με 0-1 την Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι με 1-3 την Σαουθάμπτον ενώ η Μπέρνλι έκανε την έκπληξη και ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι νίκησε δύσκολα με 0-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας χάρη σε γκολ του Ενκολό Κάντε στο 51ο λεπτό από ασίστ του Νταβίντ Λουίζ.
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-3 την Σαουθάμπτον και συνεχίζει στο κυνήγι της Λίβερπουλ. Ο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και ο Χόσμπιερ στο 37′ απάντησε για την Σαουθάμπτον. Όμως οι Άγιοι δεν χάρηκαν πολύ καθώς με το αυτογκόλ του Πρόους στο 45′ και του Αγκουέρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψαν το τελικό 1-3.
Η Μπέρνλι νίκησε με ευκολία την Γουέστ Χαμ με 2-0. Ο Γουντ στο 15′ έκανε το 1-0 ενώ ο Μακ Νιλ στο 34′ έδωσε την νίκη στην Μπέρνλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ