Κόλλησε στους Ζωσιμάδες ο Πανιώνιος

Στο ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 τελείωσε το ματς μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και του Πανιωνίου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε έναν χιονισμένο και ιδιαίτερα επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Σάντο Κρίζμαν, ο οποίος έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του για το Κύπελλο Ελλάδας. Ενώ για των Πανιώνιο ο Ντουρμισάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης γίνεται ο πρώτος παίκτης που κερδίζει πέναλτι σε τρία διαδοχικά παιχνίδια Κυπέλλου τα τελευταία. Τα τελευταία 15 χρόνια μόνο ο Βάντερσον, έχει κερδίσει τρία πέναλτι σε μια σεζόν στο Κύπελο, το 2014-15.

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκει στον Πανιώνιο. Ο Κούρντι στο 12’ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη, επιχείρησε ένα πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δευτερόλεπτα μετά την χαμένη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ο Γιάκος έκανε ενα γύρισμα και ο Κρίζμαν προ κενής εστίας από κοντά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.

Ο Πανιώνιος όμως δεν σταμάτησε να βγάζει επιθέσεις και τελικά βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα στο 22’. Ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε τον Τσιλούλη και ο δεύτερος κέρδισε το πέναλτι. Ο Ντουρμισάι ευστόχησε και ισοφάρισε για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποιος ιδιαίτερα απειλητική φάση από καμία από τις δύο ομάδες αφού όσο περνούσε η ώρα ο αγωνιστικός χώρος κούραζε ακόμα περισσότερο τους παίκτες.

Στο 80’ ο Αθανασιάδης πήρε την μπάλα, προσπάθησε να απειλήσει τον Μανόιλοβιτς όμως ο Σταυρόπουλος έκοψε και απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθόλη την διάρκεια του δεύτερου μέρους την υπεροχή αλλά δεν είχε αναδείξει αξιόλογες φάσεις μιας και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν τελικές φάσεις.

Κίτρινες : Κούρντι – Μπουκουβάλα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς(64’ Νάουμετς) Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης(77′ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος):Μανόιλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λουίς Γκουστάβο, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί Αλί, Οικονομίδης(78’ Μακρύλλος) Τσιλούλης(88’ Αντόνιο Μίκο), Ντουρμισάι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ