ΑΕΚ: Κλείνει Γούτα για το καλοκαίρι

Την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με τον Δημήτρη Γούτα, εξετάζει η ΑΕΚ.

Την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα, για την ενίσχυση της γραμμής των στόπερ εξετάζει η ΑΕΚ. Ο αμυντικός του Ατρομήτου είναι μια πολύ πιθανή καλοκαιρινή προσθήκη, πάντα με το σκεπτικό ότι ο Νασίμ Χνιντ πλέον δεν υπολογίζεται, καθώς πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσει παρά να παίξει.

Ωστόσο υπάρχουν πηγές που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, καθώς ο παίκτης έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου, άρα έχει το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλους συλλόγους.

Ο 26χρονος μετράει ήδη 225 επίσημα ματς, έχοντας σκοράρει 15 φορές. Στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ξάνθη και Κόρτραϊκ, ενώ ακολούθως έπαιξε στην επίσης βελγική Σεντ Τρούιντεν και στην πολωνική Λεχ Πόζναν.

Με τη φανέλα του Ατρόμητου έχει ήδη «γράψει» 55 συμμετοχές με 4 γκολ και θεωρείται ένα από τα πλέον βασικά στελέχη του συνόλου που παρατάσσει ο Νταμίρ Κάναντι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ