Παναθηναϊκός: Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς προβλήματα και με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 19:30, για την 21η αγωνιστική της Super League 1.

Το “Τριφύλλι” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα χωρίς να έχει προβλήματα. Ο Ρουμάνος τεχνικός, Λάζλο Μπόλονι, θα έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση τους τρεις νέους παίκτες, Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ και Νιάς. Να σημειωθεί ότι ο Νιάς έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ, ενώ οι Πούγγουρας και Χουάνκαρ δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεθ, Σανκαρέ, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Άιτορ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ