Εύκολη νίκη για την Έιμπαρ

Η Έιμπαρ φιλοξένησε την Εσπανιόλ και επικράτησε με 3-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στους «παπαγάλους» και έφτασαν στην 11η θέση με 25 βαθμούς.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ένριχ στο 24’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο πρώην άσος τους Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλασις στο 53’ κλείδωσε την νίκη, με απευθείας σουτ στο κέντρο της εστίας.

Το τρίτο γκολ για την Έιμπαρ πέτυχε ο Χαρλες που έγραψε και αυτός το όνομα του στο πίνακα τον σκόρερ, χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έιμπαρ: Ριεσγκο, Πένα, Αρμπίγια, Μπιγκας, Άνχελ, Ντε Μπλάσις(83’ Εσκαλαντε) Τζόρνταν, Ντιοπ, Κουκουρέγια, Κικε(72’ Χαρλες), Ένριχ

Εσπανιόλ: Λόπεθ, Βιλά, Νάλντο(60’ Ιγλεσιας), Λόπεζ Λ., Λόπεζ, Γρανέρο, Ρόκα, Σάντσεζ(65’Ερμόσο) , Πουαντο, Μπαπτιστάο,Μελεντο(75’ Πιάτι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ