Ρότζερ Σμιντ: “Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας με τον καλύτερο τρόπο”

Την πεποίθηση πως η Αϊντχόφεν μπορεί να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ρότζερ Σμιντ.

Ο προπονητής της Αϊνιχόφεν, τόνισε πως προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του πως μπορούν να πετύχουν το σκορ που θέλουν για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο στόχος μας είναι σαφής. Θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η PSV πέρασε στα νοκ-άουτ. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για εμάς.

Με την Φίτεσε παίξαμε πολύ καλά. Οι παίκτες είναι και πάλι φρέσκοι. Την Πέμπτη πρέπει να δείξουμε το κίνητρο που έχουμε. Πρέπει επίσης να μάθουμε από την περασμένη εβδομάδα. Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο αποτελεσματικός είναι. Δεν είχαν πολλές πιθανότητες, αλλά σκόραραν τέσσερις φορές εναντίον μας. Η αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ, αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό βήμα για να συνεχίσουμε. Αυτό θα είναι το κλειδί».

Τέλος υπογράμμισε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή ακόμη και εάν βρεθεί πίσω στο σκορ. «Κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα μας έδειξε μεγάλο ομαδικό πνεύμα και νοοτροπία τότε. Ήμασταν σε θέση να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πάντα σε θέση να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ