Γιουβέντους-Λάτσιο: G«OLD»EN LADY

Η Γιούβε νίκησε με ανατροπή τη Λάτσιο, με εκπληκτικό Μοράτα και είναι στο -7 από την κορυφή, λίγο πριν την Πόρτο.

Στο μεγάλο ματς της 26ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Γιουβέντους νίκησε, με ανατροπή 3-1 την Λάτσιο και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 7 βαθμούς.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο για 69 λεπτά, ώστε να πάρει ανάσες για το επερχόμενο ματς με την Πόρτο την Τρίτη (9/3), για το Champions League και τον Άλβαρο Μοράτα σε μεγάλη βραδιά, καθώς σκόραρε δύο φορές, ενώ μοίρασε και μια ασίστ, η ομάδα του Αντρέα Πίρλο συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Ιντερ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι από την άλλη δέχθηκε δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, μετά την Μπολόνια και βρίσκεται 7η με 43 βαθμούς, στο -6 από την τετράδα.

Το ματς:

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά και κατάφερε να βρει πρώτη τέρμα. Στο 14′ ο Κορέα εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κουλουσέφσκι, πήρε την μπάλα, ζάλισε τον Ντεμιράλ και με συρτό σουτ νίκησε τον Σέζνι για το 0-1.

Η Γιούβε στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό μετά το εικοσάλεπτο. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 37′. Ο Μπερναρντέσκι εκτέλεσε από τα αριστερά ένα φάουλ, ο Μοράτα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρέινα.

Η Μεγάλη Κυρία στιγμές αργότερα κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα εκπληκτικό τέρμα από τον Ραμπιό. Ο Μοράτα έστρωσε στον κενό χώρο στα αριστερά της περιοχής και ο Γάλλος με ένα δυνατό αριστερό ψηλό σουτ, στην κλειστή γωνιά του Ρέινα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι Λατσιάλι είχαν δοκάρι στο 51ο λεπτό, μετά από γυριστή κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ότι δεν κατάφερε ο παίκτης του Ιντζάγκι, το κατάφεραν οι παίκτες του Πίρλο.

Οι Μπιανκονέρι που πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς. Ο Κιέζα έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε την κούρσα και έβγαλε στον κενό χώρο για τον Μοράτα. Ο Ισπανός φορ πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο αριστερό πλασέ έγραψε το 2-1 στο 57ο λεπτό.

Ο Μαδριλένος επιθετικός της Γιουβέντους χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να βρει και πάλι δίχτυα (60′). Η πρωταθλήτρια Ιταλίας κέρδισε πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πάνω στον Ράμσεϊ. Ο Άλβαρο Μοράτα ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του.

Πάρα την πίεση της Λάτσιο για ακόμη ένα τέρμα, το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του Τορίνου.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Κουαδράδο (70’ Αρτούρ), Ντανίλο, Ντεμιράλ, Αλεξ Σάντρο, Κιέζα (82’ Μπονούτσι), Ραμπιό, Ράμσεϊ (70’ ΜακΚένι), Μπερναρντέσκι, Κουλουσέφσκι (92’ Ντι Πάρντο), Μοράτα (69’ Ρονάλντο).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα, Μάρουσιτς (82’ Περέιρα), Χουντ, Ατσέρμπι, Λούλιτς (55’ Πάτρικ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (55’ Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο (82’ Καϊσέδο), Φαρές, Κορέα, Ιμόμπιλε (82’ Μουρίκι).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Μαρτίου

Σπέτσια – Μπενεβέντο 1-1 (71′ Βέρντε / 24′ Γκάιτς)

Ουντινέζε – Σασουόλο 2-0 (42′ Γιορέντε, 90+3′ Περέιρα)

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1 (39′ Ραμπιό, 57′, 60′ Μοράτα / 14′ Κορέα)

Κυριακή 7 Μαρτίου

Ρόμα – Τζένοα (13:30)

Βερόνα – Μίλαν (16:00)

Κροτόνε – Τορίνο

Φιορεντίνα – Πάρμα

Σαμπντόρια – Κάλιαρι (19:00)

Νάπολι – Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Ίντερ – Αταλάντα (21:45)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ