«Μάγκικη» ανατροπή από την Μπέτις

Ενώ ήταν πίσω στο σκορ από την Αλαβές με 0-2,η Μπέτις κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και πήρε την νίκη.

Για την 26η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος η Μπέτις αν και αγχώθηκε πήρε το τρίποντο κάνοντας την ανατροπή μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος  επικρατώντας της Αλαβές με 3-2 και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης, αφού βρίσκεται στην έκτη θέση.

Η Αλαβές σημείωσε τα δύο πρώτα τους γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12’ ο Χοσέλου με εντυπωσιακό φάουλ έκανε το 0-1.Στο 24’  το 0-2 με πέτυχε ο Μέντες.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 61΄ ο Ιγκλέσιας μείωσε από τα 11 βήματα. Στο 81’ ο Χοακίν έφερε το ματς στα ίσια . Η ανατροπή σε 3-2 έγινε στο 88’  από τον Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Η Αλαβές συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, όπου και παρέμεινε και το μέλλον της στην κατηγορία διαγράφεται ακόμη πιο δύσκολο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπέτις: Ρόμπλς, Μιράντα, Σίντνεϊ, Μαντί, Έμερσον, Γκουαρδάδο (46′ Ιγκλέσιας), Ροντρίγκες (74′ Καρβάλιο), Κανάλες, Φεκίρ (90′ Ακουόκου), Ρουίμπαλ (46′ Χοακίν), Χουάνμι (74′ Τέγιο)

Αλαβές : Πατσέκο, Ναβάρο, Λανγκουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Πελίστρι (66′ Πονς), Μπατάλια (65′ Πίνα), Γκαρσία, Ριόχα (86′ Κόρδοβα), Χοσέλου, Μέντες (74′ Αγκιρεγκαμπίρια)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ