Στον πάγκο ο Κυριακίδης κόντρα στους Ακρίτες

Για την 18η αγωνιστική της Σουπερ λΙγκ, ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα (19:00) την Ξάνθη η οποία είναι στην 7η θέση με 23 βαθμούς έναν βαθμό και μια θέση πάνω από τους Αγρινιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την  νικη επί του Ατρομήτου με 2-1 και θα θέλουν να κάνουν την ζημιά στο Αγρίνιο. Ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τον ΟΦΗ για να επαναφέρουν την ομάδα σε τροχιά Ευρώπης.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του, τον αρχηγό Δημήτρη Κυριακίδη λόγω της άδικης αποβολής του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στην Κρήτη. Ο Έλληνας πορτιέρο έπειτα από 33 εμφανίσεις αναγκάζεται να μείνει στον πάγκο. Την θέση του κάπτεν του «τίτορμου» θα πάρει  ο Νίκος Γιαννακόπουλος ο οποίος θα ντεπουτάρει στο πρωτάθλημα. Επίσης έκτος θα είναι οι γνωστοί τραυματίες Μάρκος Πάουλο και Γιαννιώτης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντίας, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Μοράρ, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Βασιλούδης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ