Άνετα Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης

Για την 21η αγωνιστική της La liga, άνετες νίκες εντός έδρας πήραν η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης- Χετάφε 2-0

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν της συμπολίτισσας της Χετάφε με 2-0 στο Wanda Metropolitano.

Τα γκολ του Γκριεζμάν και του Σαούλ από το πρώτο ημίχρονο έκαναν εύκολο το έργο των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε, που κράτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το σκορ και πλησίασαν προσωρινά τους «μπλαουγκράνα» σε απόσταση δύο βαθμών. Με 9 παίκτες τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι με τις αποβολές των Ντακονμάν και Καμπρέρα.

Πάντως, σημαδεύτηκε από τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών της Ατλέτικο προς το πρόσωπο του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος είχε αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόκειται τις επόμενες ημέρες να μεταγραφεί στην Ατλέτικο.

Σεβίλλη – Λεβάντε 5-0

Η Σεβίλλη ξέσπασε στο Σάντσεθ Πιχθουάν της Λέβαντε, διαλύοντας την με 5-0. Με 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στη νίκη μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων και πλησίασαν προσωρινά στην 3η θέση την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ανδαλουσιάνοι εξασφάλισαν το «τρίποντο» με τα τέρματα που σημείωσαν οι Μπεν Γεντέρ, Αντρέ Σίλβα, Φράνκο Βάθκεθ και με τα δύο πέναλτι των Πάμπλο Σαράμπια και Κουίνσι Πρόμες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ