Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε ο Άλεξ Κογιάδο

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β’, Άλεξ Κογιάδο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα και προωθείται στην πρώτη ομάδα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της Μπαρτσελόνα Β’, Άλεξ Κογιάδο μέχρι το 2023. Παράλληλα, με την ανανέωση του συμβολαίου του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ανέβει στην πρώτη ομάδα των “μπλαουγκράνα”.

Η νέα εποχή της Μπάρτσα με τον Χουάν Λαπόρτα στην προεδρία της ομάδας, έχει ως προτεραιότητα να αξιοποιήσει τους παίκτες της Μάσια και σειρά θα έχουν και άλλα ταλέντα της ακαδημίας, με στόχο την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον 17χρονο Αλεχάντρο Μπαλντέ και τον 16χρονο Άνχελ Αλαρκόν.

Ο Κογιάδο θα δει και τις αμοιβές του να αυξάνονται κατά 100.000€. Με την δεύτερη ομάδα της Μπάρτσελόνα είχε σημαντικό ρόλο και συνολικά είχε 77 εμφανίσεις και πέτυχε 16 γκολ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ