Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Παρί και Τσέλσι

Θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου στο Παρίσι, ενώ με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Τσέλσι

Στην δεύτερη αναμέτρηση της σειράς της προημιτελικής φάσης του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι βρίσκονται ένα βήμα πριν την πρόκριση.

Η Παρί ΣΖ υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στις 22:00 στο Παρκ ντε Πρενς. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την πρόκριση – είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 2-3 εκτός έδρας – χωρίς τους Μπερνατ, Ικάρντι, Κουρζάουα και Μαρκίνιος, που είναι τραυματισμένοι και τον Ντιαλό, ο οποίος είναι θετικός. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετρούν περισσότερες απουσίες, αφού ταξίδεψαν στο Παρίσι χωρίς τους τραυματίες Κόστα, Χόφμαν, Λεβαντόφσκι, Ρόκα, Σιούλε, Τίλμαν, Τολισσό και Γκνάμπρι, ο οποίος δεν είναι έτοιμος.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Πόρτο σε ουδέτερο έδαφος και πάλι στο Στάδιο Σάντσεθ Πιθχουάν, με στόχο τη διατήρηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Κάντε είναι αμφίβολος για τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους Μαρκάνο και Εμπαγιέ που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαρτίνεζ.

Αναλυτικά οι αγώνες:

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν- Μπάγερν Μονάχου

22:00 Τσέλσι- Πόρτο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ