Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον Φοφανά της Λέστερ

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο αμυντικός της Λέστερ, Ουέσλεϊ Φοφανά

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος ο Ουέσλεϊ Φοφανά με τη φανέλα της Λέστερ, ο 20χρονος αμυντικός είναι στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ έχει σε εκτίμηση τον νεαρό αμυντικό και τον θέλει δίδυμο στην άμυνα με τον Μαγκουάιρ. Μάλιστα, οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση των “Αλεπούδων”, η οποία σε πρώτη φάση ζητάει ένα ποσό κοντά στις 80 εκατ. λίρες.

Ο Φοφανά στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην Πρέμιερ λιγκ, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, καθώς διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι από τους βασικούς παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς. Από τους παίκτες των Κ21 ετών της σεζόν, ο Σακά της Άρσεναλ και ο Αμπαντού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ακολουθεί ο Φοφανά.

Η Λέστερ τον είχε αγοράσει το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν με 32 εκατ. λίρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ