Χωρίς Σπανούλη στο προολυμπιακό η Εθνική

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα καταφέρει να είναι παρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Χωρίς τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί η Εθνική ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Ο Έλληνας άσσος εξακολουθεί να πονάει στο πονάει στο αριστερό γαστροκνήμιο γεγονός που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής.

Η περίπτωση Σπανούλη ήταν το μεγάλο στοίχημα του Ρικ Πιτίνο ο οποίος ήταν και εκείνος που είχε πείσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ηγηθεί της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η απουσία του Σπανούλη είναι η 3η κατά σειρά μετά  των Πρίντεζη και Παπαπέτρου και δυσκολεύει παρά πολύ το έργο της Εθνικής και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ο.Α. του Τόκιο.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απουσία του Σπανούλη ο αρχηγός της ομάδας πέρασε από το ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ευχόμενος κάθε επιτυχία και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με την πρόκριση.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή για τον Καναδά και θα αποτελείται από 13 παίκτες με τον Ρικ Πιτίνο να πρέπει να «κόψει» έναν.

Οι 13 που συνεχίζουν

Νίκος Ρογκαβόπουλος

Λίνος Χρυσικόπουλος

Μιχάλης Λούντζης

Δημήτρης Κατσίβελης

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Βασίλης Καββαδάς

Κώστας Σλούκας

Χάρης Γιαννόπουλος

Κώστας Αντετοκούνμπο

Λεωνίδας Κασελάκης

Ντίνος Μήτογλου

Γιώργος Παπαγιάννης

Νικ Καλάθης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ