Champions League: Κοντά στους ομίλους η Σερίφ, νίκες για Σαχτάρ και Σάλτσμπουργκ

Για τα playoffs του Champions League, η Σερίφ νίκησε με τρία τέρματα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ετοιμάζεται για τα «αστέρια»

Στη Γαλλία, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε την έκπληξη και πήρε το διπλό με 0-1 κόντρα στη Μονακό, με σκόρερ τον Πεδρίνιο στο 19ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό πλασέ που νίκησε τον Μαζέσκι.

Η Σερίφ Τιρασπόλ των “δικών” μας Δημήτρη Κολοβού και Γιώργου Αθανασιάδη είναι ένα βήμα από την πρόκριση, καθώς κέρδισε με 3-0 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Τραορέ στο 45’με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ, ο Κολοβός στο 54′ με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Γιανσέιν στο 80ο λεπτό.

Η Σάλτσμπουργκ με ανατροπή νίκησε με 2-1 τη Μπρόντμπι στην Αυστρία και πήρε ισχνό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Ο Ούχρε στο 4ο λεπτό μετά την ασίστ του Μένσα έκανε το 0-1 για τους Δανούς, η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε με σκόρερ τον Αντεγέμι στο 57′, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Άαρσον στο 90

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των playoffs:

Τρίτη 17 Αυγούστου

Μονακό (Γαλλία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 0-1 (19΄ Πεντρίνιο)

Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 3-0 (45΄ + 1΄ και 80΄ Τραορέ, 54΄ Κολοβός)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μπρόντμπι (Δανία) 2-1 (57΄ Αντεγέμι, 90΄ Αάρονσον – 4΄ Ούρε)

Τετάρτη 18 Αυγούστου

Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Μάλμε (Σουηδία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

Γιουνγκ Μπόϊς (Ελβετία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ