Ολυμπιακός: Με σοβαρότητα για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (22:00, Mega, Novasports). Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από τον αποκλεισμό από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν από σήμερα ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές, ενσωματώνοντας και τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο Ρόνι Λόπες, δηλώθηκε μεν στη λίστα, ωστόσο σήμερα δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά στο κέντρο, Μασούρας και ένας εκ των Βαλμπουενά ή Ονιεκούρου στα άκρα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και γενικότερα ομάδα από τη Σλοβακία. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2009-10, με τους Πειραιώτες να νικούν και στα δύο παιχνίδια με 2-0.

Από την άλλη, η ομάδα της Μπρατισλάβας θα παίξει με ελληνική για τέταρτη φορά. Οι προηγούμενες ήταν στον β’ γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1970-71 όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό (3-0 ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, 2-1 η Σλόβαν στην τότε Τσεχοσλοβακία). Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2019-20 όταν απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ (1-0 η Σλόβαν στην Τσεχία, 3-2 ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα). Και ενδιάμεσα φυσικά, όταν αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2009. Με τις προκρίσεις να είναι 2-1 υπέρ των Ελλήνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ