Με Κουρμπέλη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (16/2, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι πράσινοι χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, καθώς πλέον βρίσκονται στην έκτη θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο Άρης βρίσκεται με τέσσερις βαθμούς διαφορά στην πέμπτη θέση.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού και σε αυτήν τελικά συμπεριλήφθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση και έτσι κατάφερε να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Ο Έλληνας προπονητής θα έχει επίσης στη διάθεση του τον Μακέντα και τον Κάτσε, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ινσούα και Κουλιμπαλί, αλλά και οι Εμμανουηλίδης, Κότσαρης, Σέχου, Θεοχάρης, Αποστολάκης.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-1, με τον Μακέντα να πετυχαίνει το γκολ ισοφάρισης του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το Τριφύλλι χρειάζεται αυτήν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, καθώς μετά ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και οι πράσινοι δεν πρέπει να απομακρυνθούν παραπάνω από τον στόχο της πρώτης πεντάδας.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ