Δημήτρης Πρίφτης: “Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να δει από τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική της ευρωλίγκας με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη να θέλει από την ομάδα του ένα αγωνιστικό restart μετά τις δύο ήττες από Μονακό και Άρη.

Ο τεχνικός της ομάδας ποντάρει πολύ στην παρουσία του κόσμου, ενώ περιμένει από τους παίκτες του να βγάλοτν αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

“Είχαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Να επιδείξουμε μια μεγαλύτερη σταθερότητα, γιατί έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας πρόβλημα” ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα προπονητή, που έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

“Ισχύει πως ακόμη είναι νωρίς και κάποια πράγματα πρέπει να εδραιωθούν μέσα μας, κάτι που απαιτεί χρόνο. Βέβαια, για το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Άρη δεν μπορούμε να επικαλεστούμε καμία απολύτως δικαιολογία. Με όλο τον σεβασμό στον Άρη, νομίζω πως ήταν μια πολύ κακή διαχείριση από την πλευρά μας. Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει περιφερειακή απειλή από ντε Κολό και Χένρι, έχει μια καλή τετράδα ψηλών, που είναι καλοί τόσο στο πικ εν ρολ όσο και στο post up παιχνίδι καθώς και post up στη θέση 3. Έχει αρκετά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αμυντικά, έχει και κάποιες αδυναμίες, το θέμα είναι πως θα εμφανιστούμε κάποιες στιγμές που θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στο γήπεδο και τι αποτελεσματικότητα θα έχουμε κυρίως στο μακρινό σουτ” πρόσθεσε ο Πρίφτης, που ξέρει πόσο σημαντική θα είναι η υποστήριξη από τον κόσμο.

“Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι θετικός, αισιόδοξος και υποστηρικτικός απέναντι στην ομάδα. Είχαμε μια πρώτη εμπειρία από το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και νομίζω πως η παρουσία του κόσμου αποτελεί περισσότερο πλεονέκτημα για την ομάδα παρά, αν μπορεί να το πει κάποιος, μειονέκτημα υπό την έννοια του επιπλέον άγχους ή της πίεσης” εξήγησε, με την ελπίδα το ΟΑΚΑ να σπρώξει τους πράσινους προς το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα η οποία στοχεύει στην οκτάδα και σε κάτι ακόμη περισσότερο.

Ο Οκάρο Γουάιτ, από την πλευρά του, είπε πως: “Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα πρώτα για την Ευρωλίγκα και ακολούθως για το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάζουμε πίσω μας, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια σκληρή και έμπειρη ομάδα αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο με τη δική μας. Πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και μετά να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, είναι εύκολο να το καταλάβεις βλέποντας τα βίντεο. Επιβάλλεται να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ώστε να τα καταφέρουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ