Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει την νίκη κόντρα στην Άλμπα

Την νίκη κόντρα στην Άλμπα στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός.

Την Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται για την 14η αγωνιστική της ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός με μοναδικό στόχο και σκοπό την νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με ρεκόρ 3-10 δεν έχουν άλλο περιθώριο για απώλειες και θα προσπαθήσουν αρχής γενομένης με την αναμέτρηση με την Άλμπα να κάνει ένα γενναίο αγωνιστικό restart με σύμμαχο και τη συνέχεια του αγωνιστικού του προγράμματος.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος μετά τον τραυματισμό του δίνει μάχη για να επιστρέψει στα παρκέ πριν την “Διαβολοβδομάδα” που ακολουθεί. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Φλόϊντ ο οποίος έχει πρόβλημα στο ισχίο με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην προπονηθεί και να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα.

Από την άλλη πλευρά στη δωδεκάδα του αγώνα θα είναι τόσο ο Παπαπέτρου όσο και ο Γουάιτ αν και, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης, είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Όσον αφορά την Άλμπα έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 5-8 το οποίο θέλει και να βελτιώσει και να φύγει με την νίκη από το ΟΑΚΑ στην προσπάθεια να βρεθεί μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην 8αδα.

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με τους πράσινους να προηγούνται με 4-3.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την ΝΟΒΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ