Κύπελλο Ελλάδος: Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Την πρόκριση τους στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισαν ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΠΑΟΚ- ΑΕΛ 3-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 3-1 την ΑΕΛ και εξασφάλισε την πρόκριση στους “8”.

Ο “Δικέφαλος τους βορρά” κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με αυτογκόλ του Γκοτζαμανιδη με κεφαλιά. Στο 62′ η Λάρισα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, με κεφαλιά του Όγκμποε, το οποίο μετά από VAR κατακυρώθηκε.

Ο Άκπομ πέρασε ως αλλαγή στο 77’ και σκόραρε δύο φορές στο (82′ και 90′), όμως αποβλήθηκε μετά το τρίτο γκολ της ομάδας του, καθώς έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό ενώ είχε ήδη κάρτα.

Παναιτωλικός- Νίκη Βόλου 1-0

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες απέναντι στη Νίκη Βόλου, καθώς νίκησε με 1-0 στο Αγρίνιο.

Οι Αγρινιώτες με δύο νίκες πέρασαν στην επόμενη φάση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βέργος στο 90+1′, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Μπάγιτς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Αναγέννηση Καρδίτσας- Αγ. Νικόλαος 5-0

Η ομάδα της Καρδίτσας διέλυσε με 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και σε συνδυασμό το υπέρ της 1-0 στην Κρήτη, πανηγύρισε την παρθενική παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ