Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μετά την αποχή του λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, επί της Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ευρώπη, έπειτα από διάστημα 15 ημερών, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπήρχαν στην ομάδα.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 20η αγωνιστική της Euroleague, θα είναι η Φενέρμπαχτσε, ενώ η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη (στις 19:45). Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” εξήγησε ότι όλες οι ομάδες είναι πλέον ένα ερωτηματικό, αφού έχουν “χαλάσει” το ρυθμό τους, λόγω των κρουσμάτων και της απραγίας.

Οι Πειραιώτες ωστόσο δεν θα χάσουν την ευκαιρία να συνεχίσουν με το καλό πρόσωπο που δείχνουν μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Θα θελήσουν σίγουρα να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη και να ανέβουν στο 13-5 στην βαθμολογία.

Οι Τούρκοι θα παραταχθούν με σοβαρά προβλήματα, καθώς μετά τους Ντε Κολό και Βέσελι, νοκ άουτ τέθηκε και ο Μάριαλ Σαγιόκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε.

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Ρόμπερτ Λότερμόζερ και Μισέλ Ρόσι ορίστηκαν από την διοργανώτρια αρχή για να διευθύνουν τον αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ