Copa Africa: Χαμογέλασε η Νιγηρία, στην λευκή ισοπαλία έμεινε η Αλγερία

Η Νιγηρία πήρε το ντέρμπι του 4ου ομίλου με την Αίγυπτο, η Αλγερία κόλλησε στην λευκή ισοπαλία.

Η κάτοχος του τροπάιου του Copa Africa, Αλγερία αντιμετώπιζε την Σιέρα Λεόνε για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου στην πόλη Ντουάλα. Η ομάδα του Τζαμέλ Μπελμαντί μετά το αποτέλεσμα αυτό, παρέμεινε αήττητη για 35ο σερί παιχνίδι. Οι «πολεμιστές της ερήμου» μετρούν 26 νίκες και εννέα ισοπαλίες από τον Οκτώβριο του 2018, όταν ηττήθηκαν από το Μπενίν σε αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα πριν από την τελική φάση του 2019, όπου κατέκτησαν το τρόπαιο.

Η Νιγηρία πήρε τη νίκη από την Αίγυπτο με 1-0, χάρις σε ένα πολύ ωραίο τέρμα του Ιχεανάτσο και πήραν «κεφάλι» πρόκρισης στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Η Νιγηρία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήρε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας, με το τέρμα του επιθετικού της Λέστερ, μάλιστα έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τους Εντιντί (39′) και Αβονίγι (42′).

Από την άλλη πλευρά, οι «φαραώ» δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους «αετούς», πέρα από μία ευκαιρία του Σαλάχ στο 71’ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Οκόγιε. Ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ογκουστίν Εγκουαβοέν.

Το Σουδάν κόλλησε στην λευκή ισοπαλία 0-0 απο την Γουινέα Μπισάου.

 

4ος Όμιλος

Νιγηρία 3

Γουινέα Μπισάου 1

Σουδάν 1

Αίγυπτος 0

 

5ος Όμιλος

Αλγερία 1

Σιέρα Λεόνε 1

Γουινέα 0

Ακτή Ελεφαντοστού 0

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ