Παππάς: “Επιθετικά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση”

Την ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε παραδέχθηκε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα από τη στιγμή που αποβλήθηκε.

Ο Χρήστος Παππάς ήταν ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα για 23 λεπτά, καθώς ο head coach του Ολυμπιακού αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στην ίδια φάση. Ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από το τέλος της αναμέτρησης παραδέχθηκε πως οι Τούρκοι άξιζαν τη νίκη, για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Σίγουρα ήταν καλύτεροι από εμάς. Τους αξίζει η νίκη. Έπαιξαν πιο σωματικά, πίεσαν περισσότερο και προφανώς επιθετικά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση. Κάναμε πολλά λάθη και πολλά από αυτά τα λάθη στην επίθεση μας, μεταφράστηκαν σε τρανζίσιον επιθέσεις της Φενέρμπαχτσε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ