Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στη Δόξα 2016 η Παναγιώτα Μαρασλή

Την απόκτηση της Παναγιώτας Μαρασλή ανακοίνωσε η Δόξα 2016.

Παίκτρια της Δόξας 2016 η Παναγιώτα Μαρασλή.

Η ανακοίνωση:

Η ΔΟΞΑ 2016 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Παναγιώτα Μαρασλή.

Η  18χρονη  μεσοεπιθετικός  θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΔΟΞΑΣ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Η Παναγιώτα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα όταν ήταν 7 χρόνων στην ακαδημία του <<Ορέστης Ορεστιάδας>> με αγόρια όπου μετέπειτα δημιουργήθηκε και γυναικείο τμήμα , εκεί παρέμεινε μέχρι και το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου . Από τον Σεπτέμβριο  του 2021 αγωνίστηκε για την ομάδα << Σουφλί 2018 >> στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας γυναικών όπου μάλιστα μέχρι πρότινος είχε 7 γκολ σε 5 συμμετοχές.

Ακολουθεί η δήλωση της αθλήτριας μετά την ανανέωση : Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω για πρώτη φορά στην Α Εθνική γυναικών. Το θεωρούσα ένα άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θέλω να δείξω καλά στοιχεία και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των προπονητών. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα της Δόξας διότι φαίνεται πως η θέση της στο πρωτάθλημα την αδικεί.

Η διοίκηση της <<ΔΟΞΑ 2016 >> ευχαριστεί την ομάδα <<Σουφλί 2018>> για την παραχώρηση της παίκτριας και ευελπιστεί και σε μελλοντικές συνεργασίες των δυο ομάδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ