Copa Africa: Στα ημιτελικά Αίγυπτο και Σενεγάλη

Συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών Σενεγάλη και Αίγυπτο.

Με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ η Αίγυπτος γλίτωσε τα χειροτέρα στην παράταση, νικώντας με 2-1 το Μαρόκο στον τρίτο χρονικά προημιτελικό και προκρίθηκε στους «4»της διοργάνωσης, όπου στις 3 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει το Καμερούν.

Το Μαρόκο προηγήθηκε με το πέναλτι του Μπουφάλ στο 7΄. Από κει και πέρα ο σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε τα ηνία του αγώνα.

Με το γκολ που πέτυχε στο 53΄ έστειλε το ματς στην παράταση, όπου από δική του πάσα στο 100΄ ο Τρεζεγκέ έστειλε το συγκρότημα του Κάρλος Κεϊρόζ στους ημιτελικούς.

Η Σενεγάλη επικράτησε με 3-1 της Ισημερινής Γουϊνέας στη Γιαουντέ κι έγινε η τελευταία ομάδα της οκτάδας που προκρίθηκε στους ημιτελικούς  όπου την ερχόμενη Τετάρτη (2/02)θα παίξει εναντίον της Μπουρκίνα Φάσο.

Τα «Λιοντάρια της Τεράνγκα» προηγήθηκαν με τον Ντιεντιού στο 28΄, η Ισημερινή Γουϊνέα ισοφάρισε με τον Μπουϊλά στο 57΄, στο 68΄ ο Κουγιατέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στο συγκρότημα του Αλιού Σισέ και στο 79΄ ο Σαρ «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ