Barcelona Open: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Κάρλος Αλκαράθ απέκλεισε στα προημιτελικά του Barcelona Open τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-2) και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Barcelona Open.

Οι δύο τενίστες αγωνίστηκαν ξανά την ίδια, καθώς είχαν προηγηθεί οι αγώνες τους για τη φάση των «16». Ήταν η 3η νίκη του Αλκαράθ απέναντι στον Τσιτσιπά σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μια νίκη που θα τον βάλει στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

O Ισπανός τενίστας θα παίξει στα ημιτελικά της Βαρκελώνης με τον Ντε Μινόρ, που λίγο νωρίτερα κέρδισε τον Νόρι με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 6-1).

Στο πρώτο σετ Τσιτσιπάς και Αλκαράθ «κράτησαν» το σερβίς τους έως το 4-4, αλλά στη συνέχεια ο Ισπανός «έσπασε» το σερβίς του 23χρονου πρωταθλητή και προηγήθηκε 5-4, για να πάρει το επόμενο γκέιμ και το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ και με το σκορ στο 1-1 ο Αλκαράθ έκανε δύο φορές “break” στον Τσιτσιπά και προηγήθηκε 4-1. Όμως, ο Έλληνας πρωταθλητής «απάντησε» με δύο “break” και ισοφάρισε 4-4, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και προηγήθηκε 5-4, πριν «σπάσει» το σερβίς του Αλκαράθ στο τελευταίο γκέιμ και «γράψει» το 7-5, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ ο Αλκαράθ «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Τσιτσιπά και προηγήθηκε 4-0. Ο Έλληνας πρωταθλητής προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 5-2, ωστόσο ο Ισπανός πήρε το τελευταίο γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο με 6-4 και, παράλληλα, τη νίκη-πρόκριση στους ημιτελικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ