Δεν μπορεί ο ΟΦΗ – Απομακρύνεται η παραμονή

Ούτε σήμερα κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας ο ΟΦΗ, αφού η αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ με αντίπαλο την ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα 0-0.

Σε ένα ματς που ήταν ζωής ή θανατου, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε λίγος και δεν κατάφερε να νικήσει την πολύ μέτρια αλλά σκληροτράχηλη Λάρισα, που με μαζική άμυνα δεν επέτρεψε στους Κρητικούς να απειλήσουν σοβαρά, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι αν μια ομάδα μπορούσε να γίνει απειλητική αυτή ήταν ο ΟΦΗ, αφού η ΑΕΛ ήταν τόσο επιφυλακτική που ακόμα και στις αντεπιθεσεις έβγαιναν λίγοι παίκτες της. Παρ’ολα αυτά η άμυνα της λειτουργούσα ορθά και ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να βρει χώρους προς την εστία των Θεσσαλών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει μια πολύ σημαντική ευκαιρία όταν σουτ του Σακορ κόντραρε στον Μόρα, ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Βέρα έκανε πιο επιθετική την ομάδα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Γιακουμακη και Περσον, όμως τα γεμίσματα των μέσων του ΟΦΗ ήταν σχετικά εύκολη λεία για τους Λαρισαίους.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 89′, αν η προβολή του Περσον από τη μικρή περιοχή ήταν πιο εύστοχη.

Έτσι, ο Χάιμε Βέρα παραμένει χωρίς νίκη από τότε που ήρθε στην Κρήτη, με τον ΟΦΗ πλέον να βρίσκεται πολύ μακριά από την σωτηρία. Αντίθετα η ΑΕΛ πήρε πολύ σημαντικό βαθμό, έφτασε στους 23 και πλέον η σωτηρία βρίσκεται στα δικά της …πόδια.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης (46’ Πέρσον), Σακόρ, Νάστος (77’ Ναμπί), Νέιρα, Βαζ (72’ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Φερέιρα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (92’ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79’ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (62’ Σετσέροβιτς), Φατιόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ