Παναθηναϊκός: Ήττα από τη Σλάβια στην Τσεχία, θα εξαντλήσει τις ελπίδες του στη Λεωφόρο

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία και ηττήθηκε από τη Σλάβια Πράγας. Παράπονα για τη διαιτησία από τους “Πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια του διαιτητή ηττήθηκε με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας και έχει δύσκολο έργο ενόψει Λεωφόρου.

Πολλά παράπονα των «πράσινων» για τη διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ που απέβαλε στο 40’ τον Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο», οι Στρανζ και Ούσορ τα δύο γκολ των Τσέχων.

Ο αγώνας:

Το πρώτο μέρος είχε χαμηλό τέμπο και ο Παναθηναϊκός κρατούσε εύκολα την Σλάβια μακριά από τα καρέ του, παρόλα αυτά με μία εφεύρεση του διαιτητή, ο Παλάσιος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40ο λεπτό και οι Πράσινοι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έμειναν πίσω στο σκορ.

Η πρώτη απειλή στο παιχνίδι ήρθε στο 8ο λεπτό με το σουτ του Τραορέ που δεν τρόμαξε τον Μπρινιόλι.

Σταδιακά, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και είχε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Τσέριν που έφυγε άουτ.

Ο Παλάσιος στο 28ο λεπτό, έκανε το σουτ αλλά ο Μοντους έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 39′ και το 45′ η Σλάβια έκανε δύο διαγώνια σουτ που ανάγκασαν τον Μπρινιόλι να διασωθεί σε κόρνερ.

Με την εκτέλεση του κόρνερ υπήρξε αναμπουμπούλα στην περιοχή και ο Στραντζ που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή έκανε το σκαστό σουτ και έδωσε το προβάδισμα στους Τσέχους (1-0).

Στο 54ο λεπτό, η Σλάβια έκανε δύο τα τέρματα της με τον Ούσορ. Ο Έβερτον κινήθηκε στην περιοχή βρέθηκε απέναντι στον Μπρινιόλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Ούσορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βαγιανίδης έκλεψε την μπάλα στον άξονα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ που δεν βρήκε εστία.

Στο 74′ και το 75′, η Σλάβια έκανε αισθητή την παρουσία της με τα σουτ των Έβερτον και τον Τραορέ που έφυγαν άουτ και έτσι έμεινε το 2-0.

Σκόρερ(ς): 45+2′ Στραντζ, 54′ Ουσόρ

Κάρτες: 33′ Ντουγκέρα, 51′ Σάντος(κόκκινη) – 31′,40′ Παλάσιος

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα(46′ Έβερτον), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί(46′ Ούσορ), Χόλες, Στραντζ(71′ Μάζοπουστ), Τραορέ(88′ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ(69′ Σέβτσικ)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88′ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72′ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης(46′ Σπόραρ), Αϊτόρ (46′ Βαγιανίδης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ