Παναθηναϊκός μπάσκετ: Έτοιμος για την πρώτη κούπα της σεζόν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό με φόντο και έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος στον τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και να ξεκινήσει ιδανικά και με θετικό πρόσημο τη φετινή του διαδρομή.

Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την αγχωτική νίκη-πρόκριση επί του Κολοσσού Ρόδου, να αλλάξουν τσιπάκι και να καταφέρουν να φύγουν από το παρκέ του κλειστού της Ρόδου με το τρόπαιο.

Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη καθώς ο Ολυμπιακός ειδικά με την εμφάνιση του κόντρα στον Προμηθέα και την εμφατική του νίκη φαντάζει σαν το φαβορί της αναμέτρησης εντούτοις όμως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με πλάνο και συγκέντρωση προκειμένου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στα αγωνιστικά ο Ράντονιτς, που δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γουόλτερς, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του ζητώντας τους να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο της αναμέτρησης. Ο προπονητής της ομάδας γνωρίζει ότι μια ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού την πρώτη μετά από 8 συνεχιόμενες ήττες θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών εν όψει της δύσκολης και επίπονης σεζόν στην οποία θα κληθεί ο Πανθηναϊκός να παρουσιάσει μια πάρα πολύ καλύτερη εικόνα από την περσινή.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ