Premier League: Τρίποντο για Τότεναμ, πήρε ανάσα η Γουλβς

Ισόπαλο το Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας, τους τρεις βαθμούς πήρε η Τότεναμ-βρήκε τον δρόμο της νίκης η Γουλβς.

Για την 11η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος, η Τότεναμ πήρε την νίκη με 2-0 από την Έβερτον και παραμείνει σταθερά στην 3η θέση. Η Γουλβς κατάφερε να βρει ξανά το δρόμο προς τα “τρίποντα”, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0. Στο «Κινγκ Πάουερ» Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία.

Η Τότεναμ μετά από ένα φτωχό πρώτο μέρος, οι «σπερς» κατάφεραν στην επανάληψη να χαμογελάσουν χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέιν στο 59’. Στο 86΄οι γηπεδούχοι  κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με δράστη τον Χόιμπεργκ. Η  Έβερτον το μόνο που έκανε είναι να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Η Γουλβς επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 στο «Μολινό» Η ομάδα του Στηβ Ντέιβις ήταν όσο… κυνική χρειαζόταν, για να πάρει το ντέρμπι της “ουράς” με τη Φόρεστ και να ξεκολλήσει απ’ την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το “χρυσό” γκολ για τους “λύκους” πέτυχε ο Νέβες με πέναλτι στο 56′, όμως οι τρεις βαθμοί της νίκης είχαν φαρδιά-πλατιά και την “υπογραφή” του Ζοσέ Σα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Τζόνσον στο 79’ και κράτησε το “μηδέν” στην εστία του.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ “Craven Cottage” σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, αλλά χωρίς νικητή. Δύο φορές προηγήθηκε η Μπόρνμουθ με τους Σολάνκε και Λέρμα, ισάριθμες “απάντησαν” οι Λονδρέζοι με τους Ντιόπ και Μίτροβιτς, όμως καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν βρήκε τρίτο γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στην λευκή ισοπαλία.  Αποτέλεσμα που έφερε τη Λέστερ ισόβαθμη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην τελευταία θέση της κατάταξης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ