Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο

Χωρίς περιθώριο για απώλειες, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αντιμετωπίζει σήμερα (22/10, 19:30) ο Ολυμπιακός, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έρχονται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκονται στο -10 από την κορυφή και θέλουν τη νίκη προκειμένου να μην αυξηθεί η διαφορά.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε αλλαγές σε πρόσωπα, ενώ δεν υπολογίζει τον ασθενή Ουσεϊνού Μπα ο οποίος ταλαιπωρείται από γρίπη και τον τραυματία Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Στο αγωνιστικό, ο Ισπανός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Ίνμπομ Χουάνγκ στο κέντρο, Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας μεσοεπιθετικά και Αμπουμπακάρ Καμαρά στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ