Ατρόμητος: Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ιωνικό

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος κόντρα στον Ιωνικό

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ιωνικό στο Περιστέρι (8/1, 17.00), για την 17η αγωνιστική της Super League 1.

H ομάδα του Περιστερίου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους Νικαιώτες. Οι Περιστεριώτες έχουν 19β και βρίσκονται στην 8η θέση, ενώ στην τελευταία θέση είναι η ομάδα της Νίκαιας με 8β.

Στα αγωνιστικά ο Κρις Κόλμαν θα έχει σε ακόμα ένα παιχνίδι αρκετές απουσίες στην άμυνα, καθώς Μαυρομμάτης, Σουάρεθ, Κιβρακίδης είναι τραυματίες, αλλά επιστρέφει ο Χατζηισαϊας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Τιμωρημένος θα είναι ο Γιαννιώτης, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Κούεν, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ