Γιοβάνοβιτς: «Αντιμετωπίσαμε μια καλά οργανωμένη άμυνα, αλλά είχαμε υπομονή»

Ικανοποίηση για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ο Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια ακόμα νίκη στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά την λήξη του αγώνα, αναφέροντας και την υπομονή την οποία έδειξαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πλήρως τον έλεγχο δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι δεν κινδυνεύσαμε από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Όλοι δυσκολεύονται απέναντι στις κλειστές άμυνες αλλά το γεγονός ότι είχαμε υπομονή έφερε αυτό το αποτέλεσμα έστω και στο τέλος. Δεν σκοράραμε όταν έπρεπε αλλά αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Σαν ομάδα είμαστε αρκετό καιρό μαζί και είναι λογικό να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και αυτό θα βοηθήσει αρκετούς παίκτες ώστε να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Βρισκόμαστε υπό πίεση αλλά βρίσκουμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα θα είναι καλύτερα με τον καιρό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ