Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος

Μοιρασιά στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την 19η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος, το το «ντέρμπι» της Δυτικής Ελλάδας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 1-1. Ο «τίτορμος» παρέμεινε για τρίτο σερί ματς  χωρίς νίκη.

Στο πρώτο μέρος οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 2’ ο Σενγκέλια έπιασε ένα ωραίο, σουτ έπειτα από τη σέντρα του Χουχούμη, όμως ο Τσιντώτας είχε σωστή αντίδραση και μπλόκαρε σε δύο χρόνους. Οι Γιαννιώτες είχαν την πρώτη τους τελική στο 15’ όταν από ωραία ενέργεια του Σόρια και γύρισμα προς τον Τζίνο, ο τελευταίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.  Στο 33’ ο Καρέλης προσπάθησε να απειλήσει, όμως ο Παντελάκης σταμάτησε την προσπάθειά του. Στην συνέχεια ο Σενγκέλια πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν κακό.Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε με μεγαλύτερη ένταση και στο 56’ ο Ανέστης έκανε μία καταπληκτική επέμβαση στο τρομερό σουτ του Καραχάλιου. Στο 61’ ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιντώτα. Στο 76’ ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία με τον Μπάλαν, ο Ανέστης τον πρόλαβε.

Στο 82’ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Φρεντερίκο Ντουάρτε, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο στη θέση του Μόρσεϊ (και στην επάνοδό του μετά από περίπου δύο μήνες), υποδέχθηκε την πάσα του Μπουζούκη, έπειτα από την πρώτη κεφαλιά του Ζοάο Πέντρο και με σουτ «κεραυνό» μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθως στο 86’ ο Εραμούσπε ισοφάρισε σε 1-1 χαρίζοντάς τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46’ λ.τρ. Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88’ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81’ Ντουάρτε), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέντρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Γκίνο, Ριένστρα (71’ Νίνης), Τζίμας (86’ Λώλης) Παμλίδης, Μπάλαν (81’ Σταματελόπουλος).

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ