Επόμενος σταθμός το Περιστέρι!

Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (16:00) αντιμετωπίζει η ΑΕΚ με αρκετές απουσίες. αλλα μοναδικό στόχο τη νίκη και μονόδρομο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Σιμόες, Τσιγκρινσκι, αλλά και τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός πλάνων έμεινε και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος να είναι στην αποστολή.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τον Μάρκο Λιβάγια κανονικά στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ